måndag 23 november 2009

Succe för kidsen

Stort grattis till Danne och Cosmo för deras fina resultat i NM. Vi hade hoppats på att Danne skulle hålla hela vägen men erfarenhet i form av Tomi var numret större den ungdomliga styrkan den här gången. Men tvåa och trea på NM är verkligen inte fy skam. I sammanhanget kan det vara värt att notera ungdomarna ute i Europa. Både Matilda och Erik fortsätter imponera på oss.

Vi lovade Cosmo en helkväll på Hannas Peach Melba vid pallplats och självklart ska vi stå vårt kast.


Annars handlade helgen om att det faktiskt var torrt och att solen faktiskt tittade fram. I ett retrospektiv framstår det mest som en tillfällig lapsus från solens sida och det råder inga tvivel om att vi kommer vänta länge på nästa sendarlucka. Några höll sig framme och försökte, andra höll sig framme och kom faktiskt upp. Norrlands-Peter krimpade sig hela vägen upp för Le loup magnifique. Luhren samlade poäng vid Skansberget och Bruno smällde upp en femte variant ute på Bloc X: Da Cripples. Lätt en tusenpoängare med tanke på Brunos fenomenala klätterförmåga. Annars stod Flamman för helgens absolut största bedrift när han våfflade i sig en halv meter köttbullsbaguette på mindre än en minut. Bildspel kommer så fort Bruno har förstått sig på GIF Animator.

Trots att vi inte riktigt är unga och oförstörda längre, sådär som bara Brizzo kan vara en söndagmorgon, så har vi faktiskt lärt oss andliga innebörden av ungdomarnas uttryck fail respektive epic fail. Vi bevittnade en ordentlig fail i lördags efter Bloc X. Grannen tvärs över gatan ett par trappor ner hade en privat liten lyckostund framför datorn. Skärmen stod mot fönstret så man såg precis vad det var för något som kliade där nere. Fail. För att knuffa upp den till epic krävs det dock att ett eventuellt husdjur, en katt tex, hade intresserat sig för vad som hände i mellangärdestrakten och gått till attack och orsakat sån skada att han hade varit tvungen att uppsöka läkarvård. Och som gräddan på moset borde vi dessutom dokumenterat det hela i HD* och lagt upp det för allmän beskådan Youtube.Då hade det blivit episkt. Att falla av en boulder blir sällan så värst episkt.


*Då vi varken har den tekniska utrustningen eller läggningen att göra det så blev det hela inte mer än en liten pikant vardagskuriosa.

5 kommentarer:

sydde sa...

Grattis till stordådet! Rapport på BIMBO, beskrivning av problemet samt bilder, eller ännu hellre film, vill vi förstås ha.

I Åkers var lördagen fantastisk. Framme ca kl 10 och hade därmed knappa tre timmars ostört arbete i strålande väder på the last great líne of Mörtsjö ringmur (även om det det konstaterades att det går att göra ett par, tre linjer till på samma vägg) innan Steklund dök upp med Nybbantvillingarna i släptåg.
Inga sends men det kändes ändå som en mycket tillfredsställande dag.

Anonym sa...

Oj, där skenade fantasin lite för fritt va? Osökt kommer vår kompetente jordbruksminister fram ur minnet.

Se http://www.youtube.com/watch?v=IBrybugODSA

Bruno sa...

Inte alls. Bortsett från delen med katten och kameran alltså. Låt oss hoppas på något sådant nästa gång rullgardinen är uppe.

sydde sa...

Hur går det med animationen? Jag vill se Flamman in action!

E9 Climbing sa...

Det har borde vara nagot for Er

http://www.grimper.com/Article/portfolio/1718-portfolio-fixin-chambolle-musigny.html