torsdag 5 februari 2009

Chuck

Chuck Fryberger är en jänkare som vet hur man hanterar en kamera och ett redigeringsprogram. Men det är ju ingen garanti för att bli en bra klätterfilm. Specimen måste vara den klätterfilm som haft störst förutsättningar att bli något men som i slutändan bara fick omdömet "en massa klättrare som håller långa monologer". Smörjan har vi ju hört många gånger förr...

Nu är han i alla fall på gång med en ny film. Förutsättningar saknas inte för att det ska bli bra. Både klättrare, områden och fotot verkar vara bra. Men ett och annat orosmoment finns också. Voice-overn i trailern blir kanske lite mycket av det goda i längden och vi är inte oförbehållet nyfikna på humorinslagen. Men vi ser fram emot den. Det gör vi. 2 damer har lyckats smyga sig in i det 19 'man' starka startfältet och så en special appearance av Hal 9000.PURE - A Bouldering Flick by Chuck Fryberger OFFICIAL TRAILER from Chuck Fryberger on Vimeo.

---

Visst är det läskigt när verklighet och kliché sammanfaller? Oraklet på Karlaplan så att säga.


Ulan Bator från Saids blog

6 kommentarer:

Ronny sa...

I väntan på herr Frybergers film, åh för att skapa ett riktigt fontan sug måste jag bara tipsa om denna som jag såg idag. http://www.unclesomebody.com/blog/?p=40

Väl värd att se, åh riktigt bra kvalité

AK sa...

http://thebrunoshow.blogspot.com/2008/08/film-tajm.html

Ronny sa...

Ja e tydligen lite efter här norr om Dalälven.

Anonym sa...

Så länge du fortsätter och läser TBS så kommer du aldrig att halka efter.

Anonym sa...

eller hur:

Ali tipsar om månadens bok. Stor vill-ha-faktor på den. Jerry Moffatt behöver ingen vidare introduction. Vi på TBS föreslår att ni ungvalpar tar och tjackar den och lär er lite om karln som fick Ben Moon att se klen ut.

Enligt förlaget så håller autobiografin med Ron Fawcett på och avslutas oxå. Men ni behöver inte hålla koll på releasedatumet. TBS kommer att hålla koll den åt er. (Nåja)

/Jon

Ronny sa...

Kvalar man in som ungvalp nu också? satan e nog så att man måste ha mer koll på er blogg så man inte missar ngt alls!