fredag 23 januari 2009

Fontanlunchen

Ett stycke camembert, två sura skivor boule biologique och en bit tortilla ackompanjeras av en uppstudsig paté en croute. Givetvis innehåller den sistnämnda onämnbara grisdetaljer, frikostigt med pistagenötter, en soupcon tryffel och, otänkbart vore annat, en fet kärna av gåslevermousse. Frasse, moi?

---

Sydde hävdar sturskt att han minsan visst kan förklara vägen till Brotorp så att någon som inte har varit där tidigare hittar dit utan sällskap. Efter diverse olaga dataintrång på domstolsverkets servrar har vi kommit över Syddes hemliga vägbeskrivning:

6 kommentarer:

Anonym sa...

Till den lilla gubbklubben för intern beundran kan jag meddela att jag hittat dit med hjälp av den vägbeskrivning som tillhandahålls i föraren

/JB

Bruno sa...

Farbröderna är åtminstone yngre än tant.

Välkommen hit!


http://www.klaan.nu/brotorp/area.html
http://www.klaan.nu/brotorp/getthere.html

Anonym sa...

Du glömde flaskan! :) / Linus

Anonym sa...

Hej,

Det finns lite flera Problem än som hittas vid Klaan´s sida. Hålla på med en lite förare. (Dock var det jag som skrev den vid Klaan med så det kanske blir svårbegriplig det med ;-D... men ng kan gärna beskriva eldfödd samt ? till mig igen..förståg inte riktig FA´s beskrivning heller..)Snart blir det torrt o då blir ett lite Bilder på det.
/Moritz

Anonym sa...

eldfodd borjar under tre fingerspocketen. man skickar till den fran typ sidepull for vh, darefter stracker man sig upp till en crimp, skickar vh till en annan crimp, hanger loss, upp med vf och hookar, dra upp till sloper med feature for vh, darefter sloper for hh.

Anonym sa...

Med den där beskrivningen lät Eldfödd extremt krystad, vilket den inte är. Jag skulle snarare beskriva det som att klättra direktlinjen från assis (som beskriven). Tror det finns en escapevariant ut höger som är betydligt lättare (och tråkigare).
/Stefan