måndag 30 juni 2008

AB

Nu när fotbollen äntligen är slut ska det bli skönt att slippa gå in på aftonbladet lika ofta. Det tar verkliget emot att klicka på länken men de levererar vanligtvis massvis med text. Mest dynga naturligtvis. Man kan dela upp det i två kategorier, skvaller och krönikor. Helt värdelöst. Aftonbladet har upphört funktionen nyhetstidning. De är mer en dagligt utkommande blog- och skvallercentral än Sveriges största dagstidning. Att ondgöra oss över tillståndet på landets tidningspopulation ska vi lämna därhän men det slog oss att AB uppvisar några sidor som vi känner igen från en större site i klättervärlden. AB skriver ofta att de är störst, får flest träffar och ökar mest. De gillar också att skriva att de var först med saker, såväl nyheter som form och layout av själva tidningen.

Har ni stött på det någon annanstans?

Föreställ er att ni träffar en snubbe av kött och blod. Ponera att denna person älskade att hela tiden berätta hur populär han var, hur mycket bra grejer han har kommit på och hur hårda leder han hade klättrat. Hela tiden.

Vi skulle honom älska honom, eller hur?

Inte nu igen! Okej då, struntsamma, vi ska inte driva det här så mycket längre. Vi kan inte sluta fascineras över sjävlförhärligandet på dottersiten. Allt detta sockrat med "Modigt och ödmjukt" precis över allt. Precis som vi är rätt tjatiga när det gälle dottersiten så tycker vi att det kan bli tjatigt där också. Vi misstänker att dagens agenda kan se ut så här:

1. Skriv "Modig och ödmjuk" i minst en nyhet. För vi vet ju hur griniga TBS blir. Finns det något som är skojigare än attt skriva "Ödmjukt" så är det att reta upp den där softisarna Bruno och Ze Kaufmachine.
2. Dissa graderna i Stockholm. De är ju så jävla softa. Vi på västkusten är ena riktiga kraftkarlar.
3. Reta upp communityn ännu mer genom att skriva ytterligare en konstig kommentar till en nyhet. Undrar om vi inte kan ragga upp Jan Sander till teamet? Han har ju så vettiga åsiker.
4. Men vänta vi får ju så många träffar, det måste vi ju skriva. Och så får vi inte glömma den där super-dupertekniken att skita med selen på som vi uppfann. Det måste vi skriva igen för den var ju så revolutionerande.

Well thats it! Vi och andra har klättrat också. Men det vill ni väl inte läsa om? Vi kommer att fortsätta att vara en blogkrönikemaskin som gödslar sin dynga över den skvallertörstande klätterpopulation.


Nu drar jag till SA!

5 kommentarer:

Anonym sa...

ironiskt, ni är inte så mycket bättre själva..

Anonym sa...

ironiskt, att vissa inte förstår..

Anonym sa...

ironi på hög nivå - www.aftonhoran.se

Anonym sa...

Hallå? Lite tyst härinne...

Anonym sa...

Jo, det är lite tyst just nu. Bruno är i SA och AK har skrivkramp. Kommer nog en uppdatering mot slutet av månaden, när gänget är tillbaka i Sverige.