onsdag 25 juni 2008

FA igen igen

Tråkig läsning. Ni vet ju var vi står i frågan och tycker att det är lite synd att Pålsson ska vara fast i så antika ideal att de till och med hindrar honom att låta bilder av projektet ligga uppe.

"För att ge dem lite chans att jobba på den så har jag tagit bort bilderna som jag publicerade i det förra inlägget. "

För annars hade projektbefriarna bara svärmat över klippan. Ofta!* En överhängande offwidth någonstans i Sveriges bukparti är inte det lättaste att lokalisera. Linjen verkar ganska hård och bara det reducerar ju antalet potentiella intressenter ganska drastiskt då det gäller avig trad. De som har intresse av linjen respekterar säkerligen också den projektörernas önskan om att få vara först. Fine, vi är inte intresserade. Men varför inte låta bilderna ligga uppe? Jag tycker att Jonas borde ta bort hela inlägget, för annars vet man ju ungefär var man ska leta. Behövs inga bilder - linjen syns ju från vägen. Sedan när linjen väl är gjord får man säkert höra:

- Du borde klättra min led.

Min led? Ja, ni läste rätt. Uttrycket är ganska vanligt förekommande. Men det är klart, i hela tänket kring att låsa ett projekt för att få vara först ingår det troligtvis lite pur ägandeglädje.

Årets i särklass mest underhållande diskussion fick en fin slutknorr på 8a.nu.

"Jag har inte tagit ner något rosa band och har ännu inte släppt den fri. Jag har har haft anledning att fundera kring hur jag skulle göra i denna fråga. Tankarna har gått kring att ta ner alla bultar, då de formellt är betalda av mig till att hänga upp den sista bulten då leden ändå inte har samma värde för mig längre. "

Jag kan faktiskt inte få nog av att läsa dessa rader. De är helt fantastiska. Naturligtvis ska Janne plocka ner sina bultar - de har ju kostat en hel del i inköp och man kan inte låta dessa pengar gå till spillo på en icke-FA.

*I ett försök att motverka vår stigande ålder och verka lite mer ungdomliga kommer vi i fortsättningen krydda våra texter med tonårsuttryck såsom Ofta och Orka. Annars är ju undertecknad uppvuxen med tex Trolo, Liksom och Han ba' men de klingar lite ålderdomligt år 2008.

1 kommentar:

Anonym sa...

stående ovationer.
väl skrivet!