fredag 11 juli 2008

Skrivkramp?

Nu är inte fallet riktigt så illa. Just nu är det dock trevligare att ligga i en hängmatta och läsa böcker än att skriva egna inlägg som ingen läser. Men helt ärligt så finns det knappt någonting att skriva om just nu iallafall. Antingen har folk redan dragit eller så är folk hemma och packar i skrivande stund, bla jag.

Kan avsluta med det som jag påbörjade för en dryg månaden...

Existerar sportklättring på Åland? Existerar kilklättring på Åland? Döm själva.

Omkring 15 sportturer och 15 kilturer är rapporterade. Precis som allt annat på Åland så finns det ingen förare.Dock så ska det finnas en del i en finsk sportförare, som jag inte lyckats hitta trots att jag slagit yksi kaksi kolme ett par gånger och inte fått ett bra svar från andra sidan plurret.

Bäst är nog att få tag i den här mannen som satte upp de flesta av sportturerna. Om man lyckas få tag i någon form information så kan man fylla i på SF

Var nere i Bohuslän en tid tillbaka och inledde min tradklättringskarriär. Ett ord. Oförglömligt. Jonas kanske kan hjälpa till och rätta mig om jag har fel. Men det finnns väl ett sånt ord, yes no? Nedan har ni anledningen till många timmars fallträning i närmast sandlåda.

Telfonareten i Ulorna.

Sommarvågen till Bohuslän har sedan en tid varit igång. De som lyckats komma tillbaka har fått så pass mycket mer smak att de numera sågar itu gamla plyfavolymer och anpassar dem för sprickträning? Sväng förbi Solna klättercenter och spana i Kjell och Simon senaste underverk. Undrar hur länge det dröjer innan det återigen finns en sprickled på Verket.

Andra gym som väckt många frågor nyligen är Salveo. Pågår det en takreparation och/eller har de gått i konkurs? Snacket är redan igång.

Sist men minst. Sveriges framtid vet precis hur illa det låter när en ordentlig habanero gryta rensat systemet.


Nu drar jag ut i Europa. Ciao

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lite svårt att bedöma själv om det finns repklättring på åland. Vad sägs om bilder i större format än frimärksstorlek?

RH sa...

Ska lägge upp en lista på SF med Skålbergets turer. Kul om folk tog med rep till åland o inte bara paddan. Finns ett färdigbultat öppet hårt projekt också. Go get!
/Rikard Hedman

Anonym sa...

Är areten i ulorna gjord? Den vänstra eller högra?

AK sa...

Ang bilderna så var blogger mongo när jag la upp det. Får fixas en annan gång.

Rikard : Stort tack. Projektet är grymt fint.

Telfonenareten (vänstra). Enbart gjord på toprep än så länge.

sten sa...

Grattis på namnsdagen.

fredrik sa...

Tack! ;-)

Jonas Wiklund sa...

Tradklättringskarriär är väl ett välformat sammansatt ord? Inget att anmärka. Även om jag själv kanske valt att i stället skriva 'tradklätterkarriär' i analogi med "klätterkarriär". Såvitt jag kan bedöma kan vi skriva om tradklättringskarriär" som "karriär inom tradklättring" där prepositionsfrasen fungerar som en bestämning till huvudordet "karriär". Denna typ av sammasatta ord är den vanligaste typen.

Med reservation för att jag är en rätt okunnig autodidakt.

Anonym sa...

...för att inte nämna skitnödig viktigpetter...