fredag 23 mars 2007




I bakvattnet kring uppståndelsen kring Uppsalas första 8a smög sig en inte så liten nyhet in på Bloxc. Det förtjänar att uppmärksammat eftersom det är ett problem av klass, rang, historia osv. Stained Glass omnämns i samma andetag som legender som Fred Nicole, Sharma och den outtrötlige FA-maskinen Flodin. Till det sällskapet har en liten rödlätt kille från Bromma sällat sig. Grattis Robban. Vi visste att ni skulle börja leverera. Och, det finns ju hårdare problem i Buttermilks, hårdare lär det bli innan de kommer hem igen nästa vecka.

Dylan, som inte kunde göra mycket annat än se på från andra sidan sundet när Flodin plockade "the last great line"i Focksta, gjorde det som XX inte förmådde och sände klassikern Terrace i Burbage. Bilden bistår Planetfear med.



Jag invänder att det skulle vara "The last great line" i Focksta. Det finns några linjer i kaoset på de stora blocken som kommer bli både hårda och fina. Sittstarten till Billybob får man inte glömma om man gillar monos, vilket jag gör. Sittstarten till Ultramagnetic lär inte heller skämmas för sig och är man beredd på att knata lite mer finns det en del bra linjer. Steklund är på sätt och vis lite mer bevandrad i Focksta än jag och kanske kan lyfta fram det jag har glömt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Alltså - den grymmaste linjen i Focksta hävdar jag är överhänget på Svälthammaren (även kallad Titanic-blocket?) Helt klart möjlig att göra med insteg från vänster, kanske möjlig att göra straigt on.

Anonym sa...

Jo, enlig Stefan ser alla block med överhäng ut som sjunkande skepp. Tror till och med han har ett problem som heter "Sänka skepp" hehe. Vi får inte heller glömma Campusblocket även om det inte riktigt är focksta. Det har en riktigt bra linje.
Jon