måndag 25 juni 2007

Ännu en vecka.

Malin Holmberg är inne i ett grymt stim men ligger tydligen och tänjer på gränserna. Det delas ut kort av alla valörer. Tråkigt. Vi anser att en godkänd bestigning, oavsett stil, är att klättra leden från början till slut utan att falla och att marken en lika god vilohylla som någon annan på leden. Lifestyle! Peace out!

Innan vi riktigt lämnar den myllrande 8a.nu-stacken för den här gången vill vi tacka Johan Svensson för hans uppriktighet när han blottlägger svenskarnas sanna natur och förundras över frassarna " ...as a Swede it’s interesting to see how broad the interest for climbing is in France. It’s not just about grades and sending hard, but more about coming together, having a good time and climb a lot.". Ja, så är det. Vi upphör aldrig att förvånas över fransmännens inställning; de verkar ha så kul och trevligt när de klättrar.

För övrigt anser vi att lederna i Thaurac bör uppgraderas.

---

BS kom för någon vecka sedan och vi är alldeles förstummade. För en gång skull är innehållet på det stora hela ganska bra och intressant. Tidningen innehåller oförskämt mycket bouldering och bilder på söta killar och tjejer som utövar detta. Big Up! Visst, det finns en del som man förundras över. Som till exempel Rafael Jensens bidrag. Den mannen upphör aldrig att förvåna. En helsida där han sida för sida går igenom något brittiskt klättermagazin. Ironi på högsta nivå. Vi undrar också varför vi skulle vilja trekka; oavsett hur jäkla erfaren trekkare man än måste vara för att klara av promenadstigen. Big Down!

---

Ali var på Karbin igår och missade The Pålman och Chrille som hittat ett nytt område i Ågesta med lite coola problem. Chrille har hittat ett nytt slabprojekt, förmodligen 7C+/8A. Duelväggen. John skickade någon ny 7A igår i samma område.
Vi hoppas att de med coola menar så här:


och inte sån här tåspetspillande nurejevklättring:

Inga kommentarer: