torsdag 16 april 2009

Nytt i Nacka

Rastlösheten sitter ganska djupt rotad i kroppen. Ett klätterfritt liv kan kännas ganska påfrestande, i synnerhet när säsongen är i full blom. Det kan inte bli bättre förhållanden än så här. Från nu och framåt gå det långsamt utför - medan temperaturen makligt jobbar sig uppåt lämnar mygglarverna sina smutsiga gölar för att förgylla vår tillvaro ute vid klipporna. Klockan slår tolv och jag sitter fast i t-banan samtidigt som festen pågår någon annanstans.

Den unge Jocke fick hjälp av evigt unga(?) farbröderna Tannerskog och Sydstrand att masa sig upp för Lapsilainens sittstart i går. Nacka kvarn är verkligen inget inbjudande ställe men bouldringen håller ändå förvånansvärt hög nivå. Sydde lyckades enkelt få till Lapsis ståstart. Gårdagkvällens stora knall var Le Stefs rykande färska Ultimate Fighting alldeles till vänster om Lapsilainen. Ett stort kapitel för Le Stef som avslutar sitt nioåriga projekt. Naturligtvis handlar det inte om nio års kontinuerligt arbete utan några försök då och då . Kul för honom och kul för oss alla andra. Grad? Det glömde jag helt bort men gissningsvis fiser den inte i 7c+-träsket. Sydde talar om 8:or.

Och så ska vi inte glömma bort att gratulera Anja HodaNN som är tillbaka efter sin freak knife accident. Angående skadan är hon i gott sällskap. Kalle Kula hackade också av en sena i handen med sin Zwilling under en matlagningssession, Canizares missade VM efter en incident med parfymflaskan och John Smoltz brände sig på strykjärnet när han strök skjortan han hade på sig.

Skickandet fortsätter både till höger och vänster. Perminator var på Åland och massade sig upp för Dodo, hela vägen med röva i backen (hm, det där lät konstigt men ni fattar). Steklund som slutat regga på 8a kommer att få en spårsändare inopererad i armvecket för att vi ska kunna följa hans framfart - nu är det excel som gäller. Vad vi vet kom även han upp för The Office under den gångna påsken. Apropå 8a-reggandet har ju Sydde börjat igen.

Vi avrundar med att ta en titt på ytterligare ett svenskt bidrag till problemfloran i Font. Rumsrent namn till skillnad från de tidigare bidragen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte någon göra en lätt förare över Nacka Kvarn med alla problem+varianter?

Anonym sa...

Glöm det. Secret spot...

Anonym sa...

ett 7c assis problem till vänster med läskig topout
till höger om detta har man morpho problem x 3 (7c+-8a)
Lapsi... 7c+ assis
till höger om lapsi har man 6c?
höger om 6c har man vassa grepp och 7b assis