tisdag 21 april 2009

Mera Uppsala

I helgen åkte vi två gånger till Uppsala. Som vanligt fick jag sitta i utvisningsbåset med mitt sargade finger men det blev tid till lite fruktlös rekning. Ricky Chubby Hubby plockade upp mig i sin nya bil som han fått av Julian.Hubs visade stolt upp sitt stora sparkapital som han fått ärva från Julian.
Utöver enorma mängder pant var bilen späckad med massa lyxiga extras. Ett fett Cassette deck, en fungerande dörr på passagerarsidan och schyssta möjligheter att kvarta i baksätet.
Första pit-stop blev Skansberget där Hubby raskt betade av Blanka ss och Shout it out loud på första. På Skansberget hittade vi ett gäng vilsna fd Karbin kids, Steffo och Steklund. Steffo hade som vanligt med sig sitt allra bästa temperament och lärde oss hundra nya språkliga varianter på det manliga könsorganet och dess beståndsdelar. Fascinerande! Skulle det inte vara intressant ur ett semantiskt, lexikologiskt och psykolingvistiskt perspektiv att para ihop Tannenbaum, en Perminator och Fredrik Andersson i en riktigt frustrerande bouldersession? En riktig melting-pot och guldrgruva för det svenska språket.

Nåväl, hela hopen hamnade så småningom vid Svälthammaren där Hubby satte upp Jail Break 8a.Skansberget repriserades på söndagen. Sydde fick komma upp för Shout it out loud innan vi fortsatte till en ny sten i proximiteterna till Focksta.

En halvok arete, ett hårt projekt och diverse annat.

Inga kommentarer: