tisdag 22 mars 2011

Top gun

Woijchec tog sin feta amsterdamstuss över Moonlander assis. Inte illa pinkat av en snubbe som så sent som förra veckan var i riktigt dålig form enligt Felix. Dålig form tar sig olika uttryck lite beroende på vilken fallhöjd man har. Cosmos dippar ligger naturligtvis många nivåer över de flestas toppar. Daniel Andersson ville inte vara sämre och värmde upp med Enigma inför en imponerad publik. Hemligheten låg tydligen i skorna. Tack för lånet förresten. De satt som en smäck i söndags. Olof körde sin sedvanliga ’Det här går aldrig’-rutin på sittstarten innan det faktiskt såg ganska så bra ut. Gissar på att Peter och Sydde är sugna. Även ståstarten är en liten pärla i sig. Ryde knep dagens sista bestigning innan tövattnet stoppade festligheterna.

Inte dabba nu!

Några som håller sig undan vårvädret här hemma är karbin-boysen som jobbar på beach-11 nere i soliga Tessin. Det går ganska bra vad vi hört. Steklund har betat av både Komilator och Le pillier. Det sistnämnda har nog den allra skönaste sittstarten i världen. Finns det några andra som är så anala på att starta lågt som schweizers och amerikaners?

I lördags när vi skulle köra en sen lite session på Koblocket dök det plötsligt upp tre avslappnade snubbar. Eller två, Maverick Emil cabbade ner direkt när han såg kameran.

Inga kommentarer: