fredag 9 juli 2010

Dignitas

Nu är det sommar i stan och det är ganska lätt att förpassa klättringen till baksidan av den vänstra handen. De få som kämpar emot får det också ganska tufft. Att ha en halvdålig dag under bra säsong brukar sällan få särskilt stora konsekvenser. Lägger man däremot ihop en halvdålig dag med en tryckande varm kväll som följs av regn och på det en stor svärm av insekter som förpestar tillvaron nere vid klippfoten får vi en rejäl humörsläckare. Man känner sig kort och gott värdelös och funderar på att göra slag i saken och utnyttja rabattkupongerna till Dignitas som du fått av din svåger för att göra slut på det patetiska stycke människa som är du.

I tisdags valde jag ett pass på Karbin. I onsdags skickade jag ett kort mail för att höra hur det gått för de som letat sig ut:

”Det var misär.

Inte så mycket för regnet, även om det gjorde sitt till för att upplevelsen inte skulle bli toppen. Vi hade svårt att hitta dit – de har byggt motorväg som gör att beskrivningen i föraren, som vi inte hade med oss, inte kan följas. Vi valde fel led. Ful, tråkig, lös, blöt, hård. Ingen kom upp. När jag kom hem kunde jag konstatera att vi misslyckats på en 7c. Jag kom inte upp till ett ställe som enligt föraren gör den till en 7b. El Coral var namnet – första leden på franska väggen.

De andra var inte alls lika missnöjda med klättringen och Fritz var väl åtminstone halvnära att göra’n, och visst kanske lite av min negativa inställning beror på att jag helt enkelt var riktigt dålig. Kunde liksom inte ta i, kunde inte stå på fötterna, och var allmänt usel och var säker på att vi försökte klättra en 8a – minst. Men nästa besök tror jag ändå att jag byter taktik och hoppar ett steg till höger till en enligt föraren tre gradsteg hårdare led. Då går det nog bättre. ”

10 kommentarer:

Johan sa...

Dignitas i all ära men lite amerikansk touch är väl aldrig fel? http://www.finalexitnetwork.org/ twittrar ju!

Dignitas har ju iofs bättre slogan. Finns den som t-shirttryck?

Anonym sa...

Kan meddela att jag fick en liten revanch i lördags - good ol' Flaten funkar t.om. i 29-gradig värme.

Hoppas alla ni semesterfirare har några riktigt sköna veckor nu. Själv får man väl dra för rullgardinen på jobbet och gå igenom hela blea.info... igen.

//F

Anonym sa...

Grattis, fick du till det på Closetten?/j

Anonym sa...

nEJmen satan så spännade var det inte. Bara Klubban som lite oväntat vek ner sig. Hade familjeutflykt med hela tjocka släkten. /f

Anonym sa...

Är det bara jag eller har sidan blivit jxxligt tung efter renoveringen? Keep up the good work

Anonym sa...

Vi har fått lite klagomål på att sidan upplevs som tyngre iom den nya designen. Ska försöka slimma till den.

Fortsätt gärna kommentera hur ni upplever sidan. Tills vi löst det för alla som inte sitter på 33K modem.

/Ali

Linkan sa...

Det stämmer bra att den nya layouten går lite trögare, i alla fall i Explorer. I Firefox och Chrome så märker jag ingen skillnad jämfört med tidigare layout.. ja förutom att den nyare är bra mycket snyggare.

Dock så vet jag inte om det bara är jag som har nått synfel (börjar ju bli lite till åren), men jag har lite svårt att läsa de blå länkarna mot bakgrunden. Den lila färgen som de redan "klickade" länkarna har jag inga problem med.

Anonym sa...

Håller med om länkfärgen...

Bra lyft annars!

AK sa...

De blåa länkarna är jobbiga. Tydligen gillar inte blogger att man använder sig av Outlook/Word som redigeringsprogram.

Jobbar på det.

E grönt skönt?

Linkan sa...

Japp, Grönt är alltid skönt!