tisdag 8 december 2009

Machofest på bloxc

Från bloxc
"Jag har två citat från gamla surk-kar som började klättra långt innan inomhusklättringen klemade ner och degenerade det, fram tills dess, ganska hårdhudade klättersläktet.

Åka skidor-redaktören Patrik Leije - "Att klättra inomhus är som att paddla kanot i en simbassäng"
UIAGM Überautobahnfüher Andreas Bengtsson - "Att klättra inomhus är som att onanera - man tillfredställer det grundläggande behovet, men man blir inte speciellt lycklig"


Hö hö hö, kul där Bosse, det där var riktigt smart och tänkvärt hö hö hö...

"Sport climbing is like..."
"Inomhusklättring är som..."


Åt helvete med betydelselösa svepande generaliseringar skrivna av ett gäng gulleyfanatiker. Inomhusklättring är otroligt kul både som fristående aktivitet och komplement till utomhusklättringen. Även om det skulle vara möjligt att klättra ute årets alla dagar - det är det, om man gillar blöta gulleys - så skulle jag troligtvis fortsätta klättra inne. Kanske inte i samma omfattning som nu men ändå. Jag tror jag klättrade i fyra år innan jag ens rörde plast men uppenbarligen blev jag inte särskilt hårdhudad av det. Jag har uppenbarligen något fundamentalt fel i huvudet.

Skit på er! Jävla machokukar.

Nej, ibland går inte eventuell ironi igenom.


När vi ändå är inne på inomhus gör vi ett svep över tävlingssverige och noterar följande:

Det blir prispengar i Västervik. 2000, 1000 och 500 till pallen. Tidigare har det klagats en del på att priserna inte har varit så värst attraktiva. Två lax är inga jättesummor men det täcker i alla fall omkostnaderna bättre än en tischa.

För er som är kvar i stan bjuds det på boulderbash. KC slår på stort och sänker priser och bjuder på bar och bullar. Tror nog jag dyker upp.

8 kommentarer:

29år sa...

Jag vann en V-vik-förare på en bouldertävling 2004. Den skulle postas till mig. Väntar fortfarande på att den ska komma.

Per sa...

Du kan andas ut nu!

Uppenbarligen gick inte ironin fram nä. Man kanske ska sätta en label på varje inlägg för att inte stiffa, humorlösa pretton ska störa sig när man försöker driva med den ute/inne debatt som började poppa upp här och där på Bloxc.

Vi får väl ta diskussionen när vi ses på Karbin nästa gång. Då kan vi passa på att ta en riktigt ordentlig diskukssion om dina ordval samtidigt.

E sa...

Wow, prispengar på en tävling har ju faktiskt inte hänt sedan typ 2001, tros det att de är en trend som stannar?

Anonym sa...

Är du grinig, ironisk eller rolig? Jag förstår inte riktigt.

Bruno sa...

100 procent grinig.

Anonym sa...

Vi har haft prispengar på BBB. visserligen bara en femhunka i vardera klass men ändå.

E sa...

Faktiskt en helt seriöst ställd fråga även om den kan tolkas som alla tre ovan =)

AK sa...

Ät en pepparkaka!