måndag 5 oktober 2009

Nytt gym i Uppsala

Vi fick ett mail från Joel. Studenthälsan har byggt ett nytt gym i Uppsala och i det finns det ett boulderrum. Kanon kan man ju tycka eftersom den bästa inomhusbouldringen i Uppsala ligger i Länna. Visst funkar det med en Källberga-Lännakombo men det är fortfarande lite tungt att ratta 2 mil för lite kvällsträning. Grattis Uppsala:

Epic fail som kidsen skulle sagt. VARFÖR gav ingen pengarna till oss istället? Den allmänna klätternyttan hade blivit tusenfallt större med pengarna på Brunokontot. Någon/några har en gravt skev syn på vad bouldring är för något.


Utomhusmässigt var den här helgen gynnsam för den som var morgonpigg. Regn svepte blocken i Focksta först vid tresnåret. Innan dess hade Jocke enkelt gjort både Jailbreak och Watchtower och Flamman den senare. Därefter en stunds arbete på gamla projekt som ännu inte blivit gjorda? För det är väl ok att klättra på redan existerande projekt i Focksta. De är så att säga redan etablerade klätterbanor, bara det att ingen kommit upp ännu...

Robin prisar YR. TBS är inte riktigt lika imponerade av deras radar. Vi har snuvats på uppehållsväder mer än en gång. En kombo av olika källor är alltid det bästa. Tyvärr sitter arlandaradarkällan numer nere på Sturup.

---

Den senaste tidens viktdiskussion har fått Bruno att undersöka orsakerna till den mystiska uppgången. Plötsligt känns 84 kg AKV som något att längta ner till.

Mellanmål i Vårby.

Eventuellt kan en lösning på mysteriet ligga i kostvanor. Kostvanor har en tendens att göra det. Lördagens diet bestod av sedvanlig frulle, två och en halv croissant till lunch (Hubbie snöt den andra halvan från mig när han i en lömsk dolkstöt lånade bilnyckeln) och en kebabtallrik på Palmyra. Kebab på Palmyra serveras på pizzatallrikar. Dom är gianourmous så att säga. Men allt är inte av ondo. Ju större Bruno blir desto mer finns det av Bruno. Grattis världen!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns väl som att Studenthälsan (som vi Uppsalaklättrare får dras med än så länge) är mer intresserade av klättring som imagebildare än att klättrarna faktiskt ska vara där. Tråkigt...
/Patrik

Anonym sa...

Det känns väl som att Studenthälsan (som vi Uppsalaklättrare får dras med än så länge) är mer intresserade av klättring som imagebildare än att klättrarna faktiskt ska vara där. Tråkigt...
/Patrik

Anonym sa...

Oups. Dubbelpost tack vara seg uppkoppling.

Johan sa...

Shishkebaben på Palmyra... sen behöver man bara vatten de närmaste 8 timmarna.

Kan för övrigt slå ett slag för dmi.dk, världens första pessimistiska prognosmakare. Har aldrig missat att få med minsta skur i prognoserna.

sydde sa...

Mammascans köttbullar i alla ära men inget slår ändå kryddjärparna. Sprider väldoft och glädje i bilen också.

Bruno sa...

Du Sydde, var inte du med när jag åt kryddjärpar senast? Järnforsen tror jag det var. Jag hade just smackat in en hel i munnen när jag kände av ett hårstrå och började dra och dra. Det tog aldrig slut. Till slut så hade jag ett 40 cm långt hårstrå i handen. Längst ner dinglade resten av kryddjärpen. Sen dess har jag så att säga lite svårt för dafgårds.

Anonym sa...

Sudenthälsans klätteransvariga är ju inte klättrare själva, kanske onödigt tillägg eftersom det är så uppenbart. Som tur är finns ju fortfarande Crux där fler än en klättrare sett ett par extra muskelceller smyga fram, och på det även faktiskt haft fiktigt riktigt skoj. HEJA CRUX!
//Tina