fredag 23 oktober 2009

En regning fredag

Vi gillar produktioner med låg profil. Le Stefs huecorulle inspirerade oss. Kanske kan man åberopa jäv. Det samma kan man kanske göra med Keith Bradburys 85-dagars skildring. Vi tillbringade trots allt en helkväll med att försöka bryta oss in i fru Eichlers dator. Och som alla vet så finns det inget som gjuter ihop lika bra som brott eller en redig fylla. Hur det än är med den saken så gillade vi filmen och har den nog som förra årets största klätterfilmupplevelse. Efter Ty:s extremt sensuella bröstkorgssmekande har vi förstås skyhöga förväntningar på nästa alster:

Teaser 3 - Between The Trees from unclesomebody on Vimeo.

Roa er med att hittat namnen på problem i trailern. Jag tror jag har 11 av 13; Ali hamnade en bra bit efter.

Det är ju fredag och då är det lättsamt så vi fortsätter med film. Har ni missat frassarnas Rocklandsfilm kan ni kolla på den här:
Rocklands Return from Grimpeabloc on Vimeo.---


Någon, jkb, hub eller rob har signad upp mig på Lantbrukets Affärstidning. Normalt sett är sånt där ett otyg men den här gången är det en fullträff. Hur hade vi annars fått reda på att Norrbete startar nätbutik för naturkött? Skynda fynda!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den där artikeln föder så många frågor...

//IntesåbonnigtydligenförattvafrånBensbyn

MIKE sa...

updates!

Bruno sa...

Micke, ibland händer det inget, ibland är det för mycket på jobbet och ibland är man inte sugen på att skriva. Var tyst och visa respekt istället.

Anonym sa...

Tycker det är synd att det är olika orsaker som hindrar dig från att skriva om det nu skulle göra det.

För mig är det som att läsa en spännande krönika eller reportage.

Jag trodde visade respekt genom att utropa en lust att läsa om dina/era åsikter. Ber om ursäkt om så inte var fallet.