måndag 10 december 2007

Font dec-07

Man borde ha vetat bättre. Jag kan inte dra mig till minnes någon som tillbringat tid i Bleau under november-december utan att ha klagat på vädret. Men Font är Font och nöjet övervinner alltid regnrisken oavsett hur stor den är. Vädret visade upp sitt allra mest retsamma humör; om det inte regnade konstant började det regna just som det hade torkat eller just när man var varm. Trots detta hann vi med att klättra några fina problem. Den i särklass mest imponerande prestationen stod Emil Karlsson helt nonchalant, med en klassisk tåkrok, drog av La Bérézina på några futtiga försök. I övrigt var det magert. Steklund gjorde en fin bestigning av L'Aérodynamite efter att ha kratrat efter kruxet. Matte Nyberg var, trots genomsura grepp riktigt nära på Alea jacta est, vilket imponerar med tanke på hans ringa längd. Själv fick jag tillfälle att repetera några gamla godbitar, t ex Noir Désir och det låga knallhårda pocketöverhänget i Elephant, när de tilltänkta projekten var blöta. Jag hyste en liten förhoppning om Les Beaux Quartiers men det var bara att glömma. För övrigt konstaterade jag återigen att L'Hypthése är förbannat svår.

Vi lyckades dock samla på oss lite film som vi kommer att portionera ut under de kommande veckorna.

Den första filmen ut skildrar ett första förnedrande möte med Cuvier.

9 kommentarer:

djim p sa...

Hallå, Matte kör ju värsta snikvarianten på detta "roliga"-ta i tills armbågarna sprängs problem. Rakt över bullen har jag fått lära mig av mannen utan haka. Tilbaks och gör (och ta mig med från detta regnhelvete) Aj, aj ;)

Fling sa...

Jag kan inte se filmen, står bara ej tillgänglig längre :-(

Bruno sa...

Synd för dig! Pröva att gå in på youtube och sök på användare "steklun" så borde du hitta den.

Jimmy- Typiskt, alltid är det något fel man gör när man är i Font. Är det så att man måste ha en Montchaussé vid sin sida för att kunna validera sina sends? Jag försökte med en klassisk korkskruven utan framgång på problemet.

jenny sa...

Oooo vilken härlig underhållning så här på måndagskvällen..lofrollfl typ

Anonym sa...

Stekare....

Anonym sa...

ZZZZZzzZZZzzzzzzzzzzzz

Bruno sa...

käre anonym, du kanske inte ska vara vaken så länge om kvällarna?

MatteN sa...

Mannnen utan haka kanske hade en haka innan han tog idiotvägen upp? en tanke bara...

djim p sa...

Ha, ha kanske stämmer. =)