onsdag 21 februari 2007

Bergsport eller "Fjällhistorier från öst"?



Vad gör man en jävulskt tråkig dag på jobbet? Man har liksom sugit ut allt smaskigt som man kan hitta på 8a.nu. Du har ältat Lifestylefrågan fram och tillbaka och bestämt dig för att göra något åt saken men sedan lagt saken åt sidan för tjugonde gången då du inte kunnat bestämma dig för vilken lifestyle som ska bli just din. Vi funderar återigen på domarlösa tävlingar och undrar hur det skulle vara om Borgmästarn skulle vara domare i alla och börjar tycka att det egentligen är en ganska bra idé. Nej. Ok, om man inte får tag i funktionärer men man slipper nog en massa skitsnack med domare på problemen.

Då gräver man i forumarkiven efter gamla pärlor. Tkak har en hel del pärlor att plocka. Vi tackar Dampfan för den ovanligt välskrivna recensionen av BS. En tröst att ta till varje gång en ny liten besvikelse rasslar ner i brevlådan. Det har varit värre, det kan bli värre och tack och lov att vi slipper dikter och akvareller.

http://tkak.mine.nu/Forum/topic.asp?TOPIC_ID=104

UKHKs forum är inte heller illa. Där är de arga på riktigt och kan skriva en hel del elaka saker till varandra. Vi gillar norrlänningar de är ena folkilskana jävlar men ganska skojiga emellanåt och så kan de bygga boulderområden av hyfsad klass direkt från bergrunden. Det räcker med lite ekvidistans och en jävla massa dynamit så har man hundra problem och en schysst tävling. Vi hoppas naturligtvis att vi får tillfälle att åka upp på ytterligare en SBO, förra årets bästa klätterhelg för våran del.

---

Det börjar bli tröttsamt. Daniel, Kalle, Robban och Jonathan har det bra i staterna. Kul för dom. Utanför kontoret kommer snön underifrån och igår förfrös jag näsan. Nu klättrar dom rep tydligen och Danne genom två 7c onsighter skaffat sig fina poäng på scorecardet. Allt i bar överkropp. Some like it pink.

Vi avrundar med mera pink skamlöst stulet från Martin T:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och tack för ytterliggare en sida att lägga ner min värdefulla arbetstid på. Jättekul o bra initiativ.

Mer tips på uppbygglig norrländsk debatt för folk med för mycket att göra på kontoret:
http://www.webpage.nu/skk/phpbb/viewtopic.php?t=899

Sen måste ja ba säga att Steklund är HET i sitt tajta linne!!!

// SickBoy

Anonym sa...

Aaargh, den där guldlänken har vi ju sparat till en riktigt tråkig dag. Nåväl, det finns fler gulkorn att ta fram för att fördriva tristessdjävulen.