torsdag 23 september 2010

Landslagskit

Edit: . Jag vill be om ursäkt för att ha skjutit budbäraren, Jens. Och också berömma honom för att ha hanterat det på ett bra sätt. För en gångs skull går jag emot mina principer och tar bort ett inlägg.*

Jag hade först inte tänkt skriva om frågan men eftersom jag visste att det skulle betalas för kläderna, troligtvis rabatterat, upplevde jag det som att det fanns luckor i den nyhet som Jens publicerade. De fragment av kunskap som vi tillhandahålls i nyheten täcker inte hela bilden. Jag gjorde en felaktig tolkning av orsaken och det vill jag be om ursäkt för.

*Meningen var inte att ta bort inlägget men i samband med att jag höll på att göra editeringen kraschade IE (ja ja jag vet). Är det någon som har den cachad någonstans skulle jag vara tacksam om ni skickade över den.

7 kommentarer:

El Perro Viejo sa...

Jag anser dock att ditt resonemang är felaktigt Bruno. Punkt 6 borde heta 5' eftersom det är rent teoretiskt vad du anser den åtalade skulle ha gjort. Därför bör punkt 7 heta 6 och punkt 8 borde således heta punkt 7. Det är på gränsen till skandal att en välutbildad person som Bruno inte håller koll på formalia.

Anonym sa...

Håller med Bruno. Varför skrev Jens detta på 8a? För att få svar och få en lösning på kontroversen? Nej, för att få ytterligare en saftig koka skit att slänga på någon. (Någon som dessutom är klyftig nog att inte nedlåta sig till skitslängande på 8as forum)

- Jocke

Anonym sa...

Jag har kommenterat ditt felaktiga inlägg och jag ber dig därför deleta det du skrivit alternativt ändra det då det mesta är direkt felaktigt.

Och så en fråga. Varför kontaktade du inte mig så hade du sluppit skriva fel. Du säger ju att mitt grundläggande fel är att jag inte kollat fakta...men jag har varit i kontakt med fem personer innan jag skrev bloginlägget. Uppenbarligen har du inte kontaktat någon?

Anonym sa...

Her TBS blivit hackat av Jens eller vad fan hände?

Anonym sa...

"höll på att göra editeringen kraschade IE"

Den ursäkten hamnar i paritet med jensas när han skrev:

"8b blev 8a+ tack vare tangenterna på telefonen" (han försökte nedgradera houdini)

Max sa...

Jens. Du kan vara en pudel.

Mike sa...

Jens är en pudel på heltid