onsdag 2 juni 2010

Jocke om WC

Jag tog ett kort snack med Cosmo om vad som hände egentligen där nere i Wien. Att två representanter av Stockholms absolut absoluta fajnest placerar sig 49 och 67 plats har ju rubbat fundamenten för vår Stockholmscentrerade världsbild. Här är klättrarna i genomsnitt en helgrad snyggare än i resten av världen, klättergymmen är top notch och ingen annanstans är klättrarna lika starka; våra intellektuella tillkortakommanden lindras av att vi har ett överflöd av de två viktigaste faktorerna i vårt samhälle: fagert utseende och sifferkonton hos Matherhorn Asset Management.

¿Que Pasa Jockecito? Tre delar orutin och en del slarv hindrade Cosmo från att toppa ur ytterligare tre problem. Framförallt är det den mentala biten som han kände behövde förbättras. Men det trodde han mest var en fråga om att vara med på fler tävlingar innan han regelbundet skulle kunna nå semi. Vi på TBS hyser stora förhoppningar om att Cosmo med sin frejdiga klätterstil ska nå långt och kanske till och med vidare förbi semifinal vad det lider. Trots missnöjet med resultatet verkade det som om han snarare var ännu mer taggad inför kommande tävlingar. För Danne släppte det inte riktigt – en skitdag på jobbet helt enkelt.

Under våra svenska vårmånader, alltså mars till maj är den bästa tiden att åka om det är vilda djur man vill se eftersom torkan tvingar djuren till vattenhålen Resorten i Forêt de Fontainebleau har ett eget inhägnat vattenhål. Framför allt i gryningen och skymningen kan man få se massvis av djur som kommer för att dricka och slanga i sig chockladbaguette.

3 kommentarer:

sydde sa...

Fan va snygg han e Cosmo! - har inte riktigt tänkt på det tidigare.

Janne Bannane sa...

Uppkritat för att inte baguetten ska slinta i näven.

Anonym sa...

Vill bara understryka att Matterhorn "...ephasis on gold and silver stored safely OUTSIDE the banking system".

Jerka