onsdag 20 januari 2010

100%...

Återigen befann jag mig på Idrottskliniken i Solna. Trots att jag till 99,9% säkerhet kände till beskedet som läkaren skulle ge, så kändes det lite nervöst.

Vila, rehab, stretching samt lite fuskträning tyckts ha varit precis vad som behövdes för att undvika kniven. Bakercystorna kommer jag dock att få leva med. Men...


... ett glädjande besked gav åtminstone läkaren. "Du får dock ta det lugnt med långdistanslöpningen en tid fram över".
Med dessa ord så började jag undra om han verkligen läste från rätt journal.
- Långdistanslöpning? Moi? Kompis, taxi?
"Gå hem och träna nu!"
Efter att ha sett Claus nya Kjuge linje så känns det som att det finns något att se fram emot, bara formen hittar tillbaka lagom till våren.
Följande läsning ställer mig undrade till om det är förbjudet med blåslampor i Kjuge. Det är väl något som mertalet av oss äger eller har tillgång till.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Fan vad bra att allt inte blev så risigt som det kändes från början.
Fight on big guy

Chrille

Erik Grandelius sa...

Tror inte att det det finns något officiellt förbud, dock hade vi lite problem få någon ordentlig fart på gasolbrännaren i tre minus. Det känns liksom surt att man ska behöva spendera värdefull värmenergi från händerna för att det ska bli någon fart på de stackars gasolmolekylerna i tuben.
För övrigt tror jag att stenkvaliteten för det mesta på kjuge är så pass god att det inte är några problem.

Anonym sa...

bra ali. mina knäjävlar är dock ett hopplöst case. kniven har redan varit där inne och jag hoppas nu att den inte ska in igen...

Anonym sa...

Wohoo Bomba´s back!!!

Anonym sa...

dax a kötta!