måndag 10 oktober 2011

Nytt

Carl-Fredriks och Jennys tur till Västerås förra helgen gav inspiration. Nya områden är alltid kul, i synnerhet som klätterlivet i innerstan börjar kännas lika spännande som en skolmatsalsmeny. Må: Makaronilåda, Ti: Bräckt falukorv m. mos, On: Blomkålsgratäng m ris, To: Frolic, Fr: Fiskbullar i hummersås. Man börjar tröttna på drillen men vi får energi att söka och utveckla nytt.

Sydde på True lies. F: Steklund

Det tog oss till Hälsingland häromveckan, Mörby i onsdags, Västerås i lördags och Åkers i söndags. Dessutom låg Mörby som en hamburgare mellan två pass på Karbin. Ganska bra vecka, eller hur? Steklund är i sällsynt god form och klättrande med imponerande kontroll igenom True lies 8a i Svanå. Problemet är startar lågt, ett uns högre än sittstart, på två bra grepp.

F. Liljefelt. Stekarn har också varit ute och högbollat i Åkers. Jag kommer inte riktigt ihåg namnet men det är i stil med I just wanna get high, We wanna get higher, Squirrels getting higher eller Two squirrels one cup. Den heter "We can get high". Ser mycket fin men inget för den nervsvage.

Igår borstade vi och satte upp ett nytt problem på långa väggen. Eftersom det uppenbarligen är en skakig och exalterad Bubbles med objektivstabilisatorn på vid kameran och Ricky som klättrar måste vi sluta oss till att det är Cory och Trevor vid padsen.Edit: Höll helt på att glömma Robbans fina bestigningar av Ötzi och Wild thing samt Flammans och Dannys dito av den senare. Danny lyckades tidigare i veckan knipa en mycket sällsynt repetition av Borderline.

6 kommentarer:

martin sa...

sjysst meny !

Robert sa...

Räknade mig till 17st "kom igen" från mig själv under den filmsnutten. Bra jobbat Ricky!

Bruno sa...

Vi får introducera gamla hederliga hejarop igen. Heja heja heja...

Steklund sa...

Jag röstar på "bränn inte det här nu".

Anonym sa...

"Det är nu eller aldrig, nu eller ALDRIG!"

eller


"Mata!"

Robert sa...

eller "sug dom där jävlarna"?