måndag 20 juni 2011

Vädret i Clanwilliam...

...har varit ungefär som våra senaste dagar. Steklund har skickat en ny statusrapport om lite av vad de klättrat och det imponerar. Tänk att alla timmar i Pete's gamla Love shack på Karbin äntligen börjar ge utdelning!

Och så ska man inte glömma att man behöver tillstånd för att klättra i de olika områdena:

"För övrigt kan jag meddela att de verkar ha blivit hårdare på permits när det gäller områdena i passet (roadside till campground). Vi hade en liten run-in med en revolverbeväpnad man från turistkontoret som så att säga inte var helt nöjd när det visade sig att vi inte hade köpt permits. De ska tydligen börja köra round-ups i de olika områdena och de klättrare som inte har permits kommer att, och jag citerar, "- go straight to jail". Han verkade rätt allvarlig så jag kommer iaf att skaffa day permits från nu..."

Nu när jag tänker efter träffade vi också på ett par parkvakter som avkrävde oss betalning up front. Tänk vad man kan förtränga obehagliga upplevelser. Hursom kids och alla ni andra som ska dit, se till att ha era papper i ordning. Turistkontoret ligger i Citrusdal..

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis Henke!