måndag 20 augusti 2012

Bone Hill

När sommaren äntligen bestämde sig för att ha en av sina bättre dagar passade vi på att hälsa på Jenny, Johan och Alma i Bone Hill i Ågesta. Något av en vintercrag men ibland är det klyschigt nog bara skönt att känna lite sten under fingrarna. Vi klättrade den fina Planet terror och Eaten Alive ss. Svalare väder rekommenderas om ni funderar på att dra dit. Sydde visar hur det kan och bör se ut:

Bone Hill from Fredrik Sydstrand on Vimeo.

7 kommentarer:

rackempackem sa...

Han toppade ju inte ut! Inte på något av problemen! Det första ska vi inte änns tala om. Dom två sista... My god... Om man lyckas etablera no hands i någon sekund på Duel i font har man tickat den då? No, sorry, bättre lycka vid nästa besök, det var INTE ticks

mrjling sa...

^^^ Mycket väl talat. OCH EN SAK TILL: lägg märke till att snön har en "konstig" vit ton. Ser ut att vara digitalt inlagd i bilden!! Är det ett desperat försök att rättfärdiga falska ascents? Just saying.

rackempackem sa...

Hoppas innerligt att någon av de där "bestigningarna" inte var "FA" för isåfall har medellen i filmen en HAL DEL att förklara för klättersverige!

Anonym sa...

Nu förstår jag ju att ni raljerar lite men i alla fall.

Problem 1 och 3 klättrar Sydde ändå tills problemen blir grad 2+ och är ok tycker jag.
Problem 2 ligger det dock en halv meter snö under paddan och i o med att starten är cruxet på "Ability" 7c är det klart att det inte är en ascent, men det tror jag aldrig att Sydde har hävdat heller. Han ville ju helt enkelt ut o klättra trots att det var snö.

Chrille

Jocke L sa...

Jag som inte är klättrare har hört att så länge man klarar av att sova gott så har man klarat en klättring.

Linkan sa...

"Han ville ju helt enkelt ut o klättra trots att det var snö."

Fy fan :)

MIKE sa...

går det?